Ruotsalaiset metsäkonevalmistajat Eco Log ja Gremo aikovat yhdistää voimansa kokonaisvaltaiseksi ja suuremmaksi metsäkonevalmistajaksi alalla. Ensimmäinen askel tästä on aiesopimus, jonka myötä Gremon konevalmistus siirtyy Eco Login tehtaalle Söderhamniin. Tämän on määrä tapahtua jo tänä kesänä. Myös kaikkien koneiden myynti tullaan hoitamaan kesästä eteenpäin Eco Login verkoston kautta.

Eco Login toimitusjohtaja Anders Gustafson näkee hankkeessa suuria mahdollisuuksia, jotka ovat linjassa yrityksen kasvustrategian kanssa, ja ennen kaikkea positiivista kehitystä molempien merkkien asiakkaille – niin nykyisille kuin uusillekin.

Gustafsonin mukaan asiakkaat ovat molemmille yrityksille tärkein voimavara, ja yhden katon alta pystytään jatkossa tarjoamaan koneita jokaiseen kokoluokkaan. Samalla myös jälkimarkkinointimahdollisuudet tehostuvat, ja tällä on positiivisia vaikutuksia molemmille merkeille, hän uskoo.

Myös Gremon toimitusjohtaja Martin Bredenfelt on mielissään yhdistymisaikeista. Hänen mukaansa yhdistymismahdollisuudet ovat hyvät, ja yritykset ovat tehneet vuosien varrella yhteistyötä eri alueilla. Samaan organisaatioon kuuluminen nähdään myös Gremolla positiivisena asiana.

Edellinen artikkeliEngcon päivittää DC2-ohjausjärjestelmän yhteensopivuuden parantamiseksi
Seuraava artikkeliUuden sukupolven Kesla-harvennuskourat