Tieluiska ja Jonsson ovat sopineet kattavasta Jonssonin tuotteiden jakelusopimuksesta Suomessa. Sopimuksen mukaisesti Tieluiska myy ja huoltaa Jonssonin tela-alustaisia laitoksia keskittyen etenkin liikuteltaviin murskaimiin.

Metso Outotec -konserniin kuuluvien Jonsson-murskainten jakelu ja jälkimarkkinointi on jatkossa osa Tieluiskan toimintaa. Tieluiska Oy on vuonna 1974 perustettu perheyhtiö, joka on tunnettu ja vakavarainen infra-alan toimija. Konemyynti on ollut tärkeässä osassa yrityksen oman kaluston ylläpitoa ja sitä kautta palvelua on laajennettu myös teollisuuskoneisiin. Yrityksen oma koneinsinööritiimi on tuottanut jo kymmeniä räätälöityjä ratkaisuita ympäri maailmaa. Nyt valikoimaan tulevat myös siis Jonsson-murskaimet.

”Tieluiskan jakelusopimuksen myötä Jonssonin laitteiden ostaminen ja huolto on asiakkaillemme entistäkin sujuvampaa. Jonsson-tuotteiden menestys Suomessa viimeisten kolmen vuoden aikana on ollut erittäin rohkaisevaa, ja se osoittaa, että kysyntää vaativaan käyttöön suunnitelluille Jonsson-laitoksille on”, kommentoi alkavaa yhteistyötä Jonsson-liiketoiminnasta vastaava johtaja Timo Nakari.

”Kaikki Jonsson-laitteet ovat täysin sähköisiä ja ne on aina suunniteltu ja mitoitettu erittäin vaativaa käyttöä silmällä pitäen. Tällä reseptillä Metso Outotec -konserniin kuuluva Jonsson on kasvanut vuosien saatossa yhdeksi pohjoismaiden johtavista telamurskainten valmistajista”, Nakari jatkaa.

”Me Tieluiskalla olemme erittäin innostuneita uudesta jakelijasopimuksesta. Haluamme varmistaa asiakkaille sujuvan asioinnin ja mahdollistaa keskittymisen kiviaineksen tuotantoon toimintavarmoilla Jonsson-laitteilla”, luonnehtii suunnitelmia Mikko Takaniemi, joka vastaa jatkossa Jonsson-myynnistä Tieluiskan teknisen kaupan, eli TIEKA-nimen alla.

”Osaava henkilöstö ja tinkimätön palveluasenne ovat keskiössä. Tulemme palvelemaan asiakkaita kokeneen tiimin avulla, jolloin varmistamme oikean laitteen valinnan, huolettoman käytön ja suoraviivaisen huolto- ja kunnossapitopalvelun. Pystymme auttamaan asiakasta myös käytetyn kaluston jälleenmyynnissä”, jatkaa yrityksen hallituksen puheenjohtaja ja TIEKAn myyntijohtaja Riku Yliniemi.

Edellinen artikkeliNokian CT-perävaunurenkaan suosikkimallia päivitettiin
Seuraava artikkeliUusi työkonealan verkkokoulutus opastaa päästöjen vähentämiseen