John Deere -metsäkoneiden jälleenmyynti Suomessa ja Gradia Jämsä Metsäala ovat sopineet 15.3.2019 markkinointiyhteistyöstä, jonka tarkoituksena on nostaa metsäalan tunnettuutta ja arvostusta nykyisille ja tuleville metsäkonealan opiskelijoille.
Yhteistyöllä pyritään varmistamaan tulevaisuudessa riittävä määrä asentajia John Deere Forestry Oy:n toimipisteisiin eri puolilla Suomea sekä tehtaalle Joensuussa, John Deere Forestry Oy tiedottaa.

John Deere Forestry Oy kertoo tarjoavansa myös harjoittelupaikat asentajille opiskelun aikana.

”Metsäkoneasentajan työ muuttuu koneiden tuotekehityksen mukana. Huolto-, korjaus ja varustelutoimintojen lisäksi asentajan työhön kuuluvat ohjelmistopäivitykset ja vikadiagnostiikka tietokoneen avulla. John Deere on kansainvälinen yhtiö ja pätevän asentajan urapolulle avautuu mahdollisuuksia myös kansainvälisesti”, kertoo John Deere Forestryn jälkimarkkinapäällikkö Marko Niemi.

”Yhteistyö metsäkoneita valmistavan yrityksen kanssa lisää mahdollisuuksiamme koulutuksen monimuotoisuudessa. Jatkuva haku metsäkoneasentajan koulutukseen avautuu 1.4.2019”, kertoo Gradia Jämsä Metsäalan opettaja Riitta Pellinen.

Edellinen artikkeliKomatsu Forestin uusi palvelukeskus Jyväskylään
Seuraava artikkeliKymppipyörä