Volvo CE:n lanseeraamat uudet Volvo EC250E ja EC300E -mallit varustetaan ensimmäisinä uudella Smart Connect -järjestelemällä. Se mahdollistaa koneen ja rototiltin välisen tiedonsiirron. Kun rototiltti kytketään koneeseen, se viestii kaikki toiminnot ja tekniset tiedot koneelle Smart Connectin kautta. SMP:n rototiltit ovat yhteensopivia uusien Volvo EC250E- ja Volvo EC300E -mallien kanssa Volvo CE:n, SMP Partsin ja SVAB hydraulik AB:n välisen yhteistyön ansiosta, ja lisää Volvo-malleja on tulossa myöhemmin tänä vuonna.

”Uusi alusta on jännittävä ja tarjoaa parhaan kaivinkonemarkkinoilla saatavan tekniikan. Tietyt ratkaisut, kuten Smart Connect, joka mahdollistaa erimerkkisten rototilttien saumattoman integroinnin koneisiimme, sekä DigAssist, ovat ainutlaatuisia ja tarjoavat erityistä lisäarvoa asiakkaalle, sanoo Volvo CE:n Kurt Deleu, Head of excavator product management EU/INT.

Volvo CE:n DigAssist-alustan ansiosta SMP Partsin rototilteille on olemassa tehdasvalmius. Se säästää jälkiasennusaikaa ja sen kerrotaan parantavan tarkkuutta sekä tarjoavan mahdollisuuden ohjata sekä kaivinkonetta että rototilttiä koneen alkuperäisellä ohjaussauvalla niin, että kaikki tiedot näytetään päänäytössä.

”Mahtavaa, että voimme tehdä tämän yhdessä! Volvo on kehityksen kärjessä ja me olemme mukana vauhdissa ja kehitämme tuotteitamme samaan tahtiin, mikä tekee SMP:stä luonnollisen kumppanin sekä konevalmistajille, jälleenmyyjille että loppuasiakkaille. Tämän yhteistyön ansiosta meillä on Plug´n Play -ratkaisu, joka täyttää sekä Volvon että asiakkaan tarpeet. Volvon uusia konemalleja varten olemme kehittäneet uusia toimintoja ja uuden käyttöliittymän, joiden avulla konetta ja sen työvälineitä on helppo ohjata tehokkaasti. Nyt ovat vuorossa EC250E ja EC300E. Vuoden 2021 aikana esitellään useita muita malleja.
Odotan innolla yhteistyötä ja myynnin kehitystä vuoden 2021 ja tulevien vuosien aikana”
, SMP Parts AB:n myyntijohtaja Daniel Persson sanoo.

Edellinen artikkeliRudus toi liikuteltavan betonitehtaan Kemiin
Seuraava artikkeliPyhäsalmella kehitetään kaivoskoulutusta