RealMachinery Oy on solminut valtakunnallisen jälleenmyyntisopimuksen Lahdessa toimivan Marakon Oy:n kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että RealMachinery Oy:n tuotevalikoimasta löytyvät jatkossa kotimaista osaamista edustavat Rammer Performance -sarjan iskuvasarat koko Suomen alueella.

Iskuvasaroiden huoltotoiminta on keskitetty Lahteen Marakonin huoltokorjaamolle. Tämän lisäksi asiakkaita palvelevat myös Marakonin huoltokumppanit ympäri Suomen. Rammereiden huolto- ja varaosapalvelu ovat laadustaan tunnettuja, ja Rammerin yhtenä laatulupauksena onkin se, että laitteet saadaan kuntoon tarvittaessa 24 tunnin sisällä asiakkaan yhteydenotosta. ”Rammer tuotteena on jo käsite ammattilaisten joukossa ja olemme erittäin tyytyväisiä että pystymme kasvattamaan lisälaiteportfoliotamme heidän tuotteillaan. Rammerin iskuvasarat tukevat hyvin meidän muita myyntitoimiamme, ja uskomme, että laadukkaan tuotteen sekä erittäin toimivan huolto- ja varaosaketjun vuoksi myyntitulokset tulevat lähitulevaisuudessa olemaan hyvät tuotteelle”,  visioi RealMachineryn kehitysjohtaja Jarmo Tonteri.

Vuonna 1981 perustettu ja Suomessa toimiva Marakon Oy  on osa kansainvälisesti toimivaa Marakon-konsernia,jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 23 miljoonaa euroa. Marakon Oy:n missiona on auttaa asiakkaitaan parantamaan työn tuottavuutta sekä edistämään työn tekemisen turvallisuutta. ”Palvelemme niin pieniä rakennus- ja purkualan yrittäjiä kuin isompia kaivosyrityksiäkin. Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä pystymme tehokkaammin tarjoamaan tuotteitamme RealMachineryn valtakunnallisen verkoston kautta”, kuvailee Marakon Oy:n toimitusjohtaja Pekka Pohjoismäki.

Edellinen artikkeliVT5:n työmaa vaikuttaa kesäliikenteeseen
Seuraava artikkeliMetso Minerals Oy ja Rotator Oy yhteistyöhön jälkipalveluissa