ProSilva Oyj nimittää Norbert Schalkxin toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen. Norbert seuraa Keijo Ojalaa, joka jatkaa yhtiön myyntijohtajana vastaten kotimaan myynnistä ja markkinoinnista. Norbert jatkaa roolissaan vientijohtajana, vastaten kansainvälisen myyntiverkoston kehittämisestä ja tukemisesta.

Norbert Schalkx aloitti ProSilvalla huhtikuussa 2022 ja hänellä on yli 25 vuoden kokemus metsäkoneliiketoiminnassa. Aiemmin hän on toiminut johtotehtävissä useiden tavaralajimenetelmän kone- ja laitevalmistajien palveluksessa. ”Olen tyytyväinen Norbertin liityttyä tiimiimme aiemmin tänä vuonna. Hänen pitkä kokemuksensa kansainvälisissä tehtävissä ja metsäkonealan myynnissä on tuonut joukkoomme kaivattua vahvistusta vientiin”, toteaa Tampereen Konepajat Oy:n konsernijohtaja Juhani Lehti. ”Samalla kiitän Keijo Ojalaa näistä vuosista vetovastuussa, ja olen iloinen voidessamme keventää toimenkuvia pitkän työuran edetessä.”

ProSilva Oyj kehittää ja markkinoi metsäkoneita tavaralajimenetelmän tuotantoon. Yhtiön tehdas sijaitsee Ruovedellä ja yhtiö on osa Tampereen Konepajat Oy yhtiöryhmää, joka työllistää 320 teknologia-alan ammattilaista ja palvelee asiakkaitaan 10 tehtaan ja 15 huoltopisteen voimin. Konsernin liikevaihto on tänä vuonna 50 M€.

Edellinen artikkeliCASE taas pyörien päälle
Seuraava artikkeliProfi-harvesterien myynti palaa Suomeen