Ponsse tuo markkinoille uuden PONSSE HH360-rotaattorin, joka mahdollistaa harvesteripään rajoituksettoman kierron.

Uusi Black Bruinin kanssa yhteistyönä toteutettu rotaattori on ratkaisu, jonka ansiosta harvesteripää voi kääntyä vapaasti ympäri täydet 360 astetta. Ponssen HH360-rotaattorin avulla nosturista kulkevat letkut pysyvät kiinteästi paikallaan ja harvesteripää voi kääntyä vapaasti ilman odottamattomia tuotannon keskeytyksiä, jotka aiheutuvat kiertyvistä letkuista. 

”Lähdimme kehittämään tätä ratkaisua asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. Uutuustuotteen avulla harvesteripää voi kääntyä 360 astetta ilman kiertyviä letkuja. Ympäripyörivä harvesteripää nopeuttaa runkojen käsittelyä, helpottaa kuljettajan työtä ja vähentää letkuihin liittyviä ongelmia”, kertoo harvesteripäistä vastaava tuotepäällikkö Janne Loponen
”Kilpailijoidemme tuotteisiin verrattuna ratkaisumme on vankka, tehokas ja ennen kaikkea energiatehokas, ja Ponssella on yksinoikeus tuotteeseen metsäkonekäytössä”, Loponen jatkaa. 

Tuottavaa ja energiatehokasta Ponsse HH360 -rotaattoria voi käyttää harvesteripäämallien H6, H7, H8, H7 HD, H8 HD, H7 HD Euca ja H8 HD Euca kanssa irtoharvesteripääasennuksissa.

Edellinen artikkeliPonsse menestyi mainetutkimuksessa
Seuraava artikkeliMetsäkonealan kustannukset nousivat 4,1 prosenttia kuukaudessa