Syksyllä NHK-Keskus Oy:n aloittaman Case IH -konemyynnin alkutahdit on jo lyöty, ja nyt yritys kertoo lähtevänsä kevään myötä tien päälle ja niin uusien kuin nykyisten asiakkaiden luokse.

NHK-Keskus Oy aloitti Case IH -maatalouskoneiden myynnin jo viime vuoden syksyllä, mutta talven aikana NHK:lle on rakennettu uusi Koneet-organisaatio, jonka liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Jarmo Nissi. Case IH -tuotepäällikkönä toimii puolestaan Jukka Lehtinen ja liikkuvien koneiden käyttö- ja huoltokouluttajana Henri Oristo.

Case IH -traktorivalikoimaan NHK:lla kuuluvat tässä vaiheessa isommat Optum-, Puma- ja Maxxum-mallit sekä kompaktit Farmall C -mallit. Toimintaan kuuluu luonnollisesti myös aina käyttöopastus ja NHK vastaa lisäksi jälkimarkkinoinnista oman huollon lisäksi sopimushuoltoverkoston kautta. Asiakas voi ottaa yhteyttä suoraan NHK:n työkonehuoltoon tai lähimpänä palvelevaan sopimushuoltajaan. Myös varaosat tilataan ja myydään näiden tahojen kautta. Varaosahinnoittelun yritys kertoo uudistaneensa kilpailukykyiseksi, ja sertifioidut asiantuntijat osaavat tarjota tukea oikean tuotteen valintaan. Sesonkiaikoina NHK:n jälkimarkkinatiimi lupaa päivystää kellon ympäri. 

Uusille ja tutuille Case IH -asiakkaille tuoreimmat terveiset NHK lähtee toimittamaan tien päälle, sillä yritys kertoo ponnistavansa käyntiin Road Shown heti maalis-huhtikuun vaihteessa. Ryskypäiviltä 31.3.–1.4. starttaavassa Road Showssa on kuusi paikkakuntaa ympäri Suomen. Lisätietoa ja kiertueaikataulu on tulossa lähiaikoina NHK:n kotisivuille

Lisäksi NHK esittelee Case IH:n omistajille uuden Red Blooded -kanta-asiakasklubin, jonka luvataan tarjoavan uusimpia uutisia, rahanarvoisia etuja ja mukavia yllätyksiä. 

Edellinen artikkeliVolvo esittelee tulevaa uuden EC500:n myötä
Seuraava artikkeliMerkkipaaludumpperi DEVELON-kuosiin