Metso kertoo esittelevänsä erikoismallisen Lokotrack LT4MX -mobiilikartiomurskaimen Conexpo 2020 -messuilla Las Vegasissa tällä viikolla. Vierailijoille tarjoutuu erityinen mahdollisuus nähdä Lokotrack-alustainen murskauslaitos MX4-kartiomyllyllä Metson osastolla C31531.

Metson mukaan Lokotrack LT4MX tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn vaativiin kiviainestuotannon tarpeisiin. Samaan, tilauksesta räätälöityyn pakettiin on valmistajan mukaan saatu huippuluokan suorituskyvyn lisäksi energiataloudellisuus ja turvallisuus.

”Multi-Action-murskausteknologian sisältävä Lokotrack LT4MX kartiomurskain edustaa markkinoiden johtavaa mobiilimurskainteknologiaa. Tämän laitoksen suurimmat edut ovat korkea kapasitetti ja energiatehokkuus”, sanoo Kimmo Anttila, Lokotrack-ratkaisujen johtaja Metsolta.

LT4MX on suunniteltu lisäämään turvallisuutta ja vähentämään ympäristövaikutusta. Huomiota on annettu erityisesti hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen sekä pölyn ehkäisemiseen ja melun vaimentamiseen. Pölynsitominen on toteutettu korkeapaineisella vesisuihkutuksella. LT4MX:n energiatehokkuus perustuu suoraan kiilahihnavetoon. Moottori on Cat-tuote ja se täyttää Stage V -pääsövaatimukset. Turvallisuudesta puolestaan vastaavat esimerkiksi suuret työskentelytasot ja helppo pääsy helppopääsyiset huoltokohteet. Lisäksi laitoksessa on tärysyötin, lisävarusteena saatava sivukuljetin hienoaineksille, ja suuri syöttökaukalo joka tarjoaa jatkuvan syöttökapasiteetin. Laitosta voidaan syöttää tarvittaessa myös pyöräkuormaajalla.

Edellinen artikkeliEco Log siirtyy F-sukupolveen
Seuraava artikkeliHyundai kehittelee vetykaivinkonetta