Koneosapalvelu on vuosikymmenten aikana kehittänyt tehokkaan hydrauliikkakomponenttien, voimansiirron ja puutavaranostureiden vaihto-osakonseptin. Nyt tarjolle tulee uusin palvelumuoto, vaihto-osien nettikuvasto, joka tekee varastovalikoiman selailun helpoksi asiakkaille.

Vaihto-osalla tarkoitetaan tässä tapauksessa käytettyä ja kunnostettua komponenttia. Vaihto-osa on uutta komponenttia edullisempi ja myös ympäristön kannalta järkevä tapa toimia, koska rikkoutunut osa korjataan uudelleen käytettäväksi. Valmiiksi kunnostettuja vaihto-osia löytyy suoraan Kopan varastosta, joten se on usein nopein ja edullisin tapa saada rikkoutunut kone takaisin töihin. 

Koneosapalvelun vaihto-osakunnostuksessa käytetään alkuperäisiä valmistajan varaosia, sekä voimansiirron ja nostureiden komponenteissa tarvittaessa omavalmisteosia ja kunnostettuja osia. Tarvittavat koneistukset ja hitsaukset tehdään joustavasti omassa konepajassa ja koeajot omissa koeajopenkeissä. Kunnostusprosessissa dokumentoidaan tehdyt työt, vaihdetut osat ja koeajon tulokset. Vaihtokomponenteille myönnetään lisäksi Koneosapalvelun toimesta takuu.

Koneosapalvelu on julkaissut joulukuussa 2019 uuden netissä selailtavan tuotekuvaston vaihto-osista. Kuvaston tuotetiedot päivittyvät kerran vuorokaudessa, joten verkossa voi selailla vaihto-osien varastovalikoimaa lähes reaaliajassa. 
Kuvastosta löytyvät valmiiksi varastoon kunnostetut metsäkoneiden vaihto-osat: hydraulipumput ja -moottorit, venttiilit, jakolaatikot, perät, pylväät ja kääntölaitteet. Tuotteita voi hakea kätevästi peruskonemerkin tai vaikka yksittäisen tuotekoodin avulla. Uusi nettipalvelu on nopein tapa vilkaista Kopan varastotilannetta koneen remonttitarpeen yllättäessä ja lähettää saman tien tarjouspyyntö sopivasta vaihto-osasta. 

Koneosapalvelulta muistutetaan myös. että huoltopalvelut toimivat entiseen tapaan niille asiakkaille, jotka eivät halua valmiiksi kunnostettua osaa varastosta, vaan korjauttavat mieluummin oman komponenttinsa takaisin omaan käyttöönsä.

Uuteen kuvastoon pääsee kotisivun www.koneosapalvelu.fi kautta klikkaamalla oranssia ”Tuotekuvasto” nappia tai suoraan osoitteesta https://konetarvikkeet.fi/

Edellinen artikkeliNimitysuutisia Rotatorilta
Seuraava artikkeliCaterpillaria edustaa Suomessa nyt Avesco