Komatsu Forestin Jyväskylän palvelukeskus muuttaa muutaman sadan metrin päähän nykyisestä valmistuviin uusiin tiloihin tammikuun loppupuolella. Uusi osoite on Ampumaradantie 33. Muuttopäiviksi on nyt lukittu 23.-24.1. ja tuolla ajalla Komatsu-metsäkoneiden jälkimarkkinointiasioissa palvelevat muut toimipisteet.

Uusi palvelukeskus valmistuu osoitteeseen Ampumaradantie 33.

”Ainakin kaksi päivää siinä menee, silloin joudutaan pitämään muu toiminta pysähdyksissä”, kertoo Antti Hakkarainen, hänet on nimitetty Jyväskylän palvelukeskuksen esimieheksi.

Antilla on työtovereina porukka, jota kelpaa esitellä: Jari Mäkelä on varaosa-ammattilainen kovimmasta päästä, hänellä on pitkä kokemus ja ilmiömäinen kyky tulkita oikein puhelimitse tulleet varaosien kuvaukset. Asentajia yhdistää yksi todella mielenkiintoinen seikka, heillä on kaikilla metsäoppilaitoksesta hankittu metsäkoneasentajan ammattipätevyys, luonnollisesti Jämsänkoskelta. Mikko Paananen on ollut pisimpään näissä hommissa, Mikko on maastohuoltoon erikoistunut, laajalla alueella huoltoautoineen tunnettu ammattilainen. Harvinaista, jos hänet hallilla näkee. Otto Kaikuranta ja viimeksi tiimiin liittynyt Erkki Pienmäki sen sijaan panostavat huoltamiseen ja remontteihin sisätiloissa. Uusi Ampumaradantien huoltohalli parantaa valtavasti heidän työskentelymiljöötään.

Uusien tilojen suunnittelussa on Komatsu Forestin mukaan hyödynnetty kokemuksia aikaisemmista vastaavista tiloista. Varaosat sijoitetaan korkeaan varastoon, jonne on helppo tuoda uutta raskastakin tavaraa. ProSelect-myymälää varten on varattu riittävät tilat pitää esillä tuotteita ja kohdata asiakkaita. Yläkertaan on varattu paikat sosiaalitiloille sekä toimistohuoneelle. ”Kyllä Mäkelä ja minä laitamme pöytämme alakertaan, lattiatasolle. Tarkoitus on, että voimme tukea näissä rutiineissa toisiamme. Minun pitää muun muassa pystyä tuuraamaan Jaria hänen vapaapäivänään, eikä ulkopuolisia sijaisia silloin tarvita”, kaavailee Antti Hakkarainen. Hyvä tietää, että hänelläkin on metsäkoneasentajan ammattitutkinto, se on Valtimolta hankittu.

Edellinen artikkeliVolkswagenin täyssähköinen e-Crafter saapuu Suomeen
Seuraava artikkeliNimitysuutisia Rotatorilta