Komatsu Forest Oy, Metsäpalvelu Hiekkala Oy ja Metsä Group järjestävät yhteistyössä perjantaina 20.9. klo 10.00-15.00 Konnevedellä puunkorjuun, metsänviljelyn ja metsänhoidon näytöspäivän.

Komatsu Forest Oy

Komatsu Forest Oy esittelee asiantuntijoiden voimin uusia 2020-mallisarjan koneita, Komatsu 901XC -hakkuukonetta ja Komatsu 855 -kuormatraktoria, uutta Komatsu-metsäkoneiden MaxiXT-ohjausjärjestelmää sekä kattavan tiedon MaxiFleet-palvelua. Paikalla on Komatsu Forest Oy:n myynnin, huollon ja varaosapalvelun henkilökuntaa.

Metsäpalvelu Hiekkala Oy

Hakkuun, lähikuljetuksen, muokkauksen ja tienhoidon työnäytökset järjestää äänekoskelainen laajan palvelun koneyrittäjä Metsäpalvelu Hiekkala Oy. 
Päätehakkuu ja harventaminen, koneet: Komatsu 931- ja 901XC-hakkuukoneet ja Komatsu 875 -kuormatraktori. Metsämaan muokkausnäytöksessä: Komatsu PC138US -kaivukone.
Lisäksi paikalla on Metsäpalvelu Hiekkalan tienhoitokalustoa ja pehmeiden kohteiden kuormatraktori Komatsu 845.

Metsä Group

Seutukunnan suurin puunjalostaja, puunostaja sekä metsänomistajien yhteistyökumppani on Metsä Group, joka esittelee tilaisuudessa puunhankintaansa ja metsänomistajille kehitettyjä metsänhoitoon liittyviä palveluita, mm. istutusta ja taimikonhoitoa. 

Yleisölle on tarjolla kahvia ja savottalounas, ja Komatsu Forest toivottaa yleisön erittäin tervetulleeksi.

Työnäytösalueen löydät:

Suuntaa tieltä 69 Konnevedeltä Särkisalontietä pohjoiseen.

Näytösalue sijaitsee likimain osoitteessa:

Särkisalontie 1260, 44370 Konnevesi

Näytösalueella metsäautotien ajosuunta myötäpäivään.

Seuraa opasteita näytöspaikalla.

Edellinen artikkeliDoosan ja Engcon lisäävät yhteistyötä Euroopassa
Seuraava artikkeliVolkswagen T6.1 -mallisto sai hinnat