Wihuri Oy Teknisen Kaupan Witraktor-liiketoiminnan uudeksi liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Juha-Matti Raatikainen 2.5.2024 lähtien. 

Juha-Matti Raatikainen siirtyy Witraktorille Ponsse Oyj:n Global Marketing Managerin tehtävästä. Hän aloittaa tehtävässään 2.5.2024, Witraktorin nykyisen liiketoimintajohtajan Ilkka Nykäsen siirtyessä yhtiön ulkopuolelle uusiin tehtäviin. Raatikaisella on yli 20 vuotta kokemusta B2B-liiketoiminnan parissa, erityisesti metsäkoneteollisuudessa ja raskaiden ajoneuvojen sektorilla. Hän on toiminut mm. myynnin tehtävissä, tuotepäällikön tehtävissä sekä erilaisissa jälkimarkkinoinnin tehtävissä. Raatikaisella on kokemusta johtoryhmätyöskentelystä sekä markkinoinnin kehittämisestä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Lisäksi hänellä on kokemusta kaupan alan perheyrityksessä toimimisesta.

”Otan uuden tehtävän vastaan innostunein mielin. On hienoa päästä mukaan Witraktorin tiimiin, joka edustaa alan huippubrändejä. Odotan innolla tulevia kohtaamisia asiakkaiden ja uusien kollegoiden kanssa”, Raatikainen kertoo.

Edellinen artikkeliKoneurakointi 3/2024
Seuraava artikkeliNokian Soil King VF saatavana kahdeksassa koossa