Ruotsalainen monitoimikuormaajia valmistaja Huddig on uudelleenjärjestellyt vientimyyntiään joustavammaksi, tavoitteenaan markkina-asemansa vahvistaminen. Aiemmin uutisoitu laajentuminen USA:n markkinoilla saa nyt jatkoa myös Euroopassa, ja levittyy itään päin Suomessa toimivan Huddig Oy:n uudelleenjärjestelyllä. Elokuun alusta lähtien kaikki Itä-Euroopan myynti hoidetaan Turusta käsin.

Uudelleenjärjestely tarkoittaa sitä, että toimitilat siirtyivät uuteen osoitteeseen Lemminkäisenkatu 46A. VP Huunonen ottaa ohjat Itä-Euroopan aluemyyntipäällikkönä, Lars Sverin, Huddig Oy:n toimitusjohtaja, jää eläkkeelle ja Janne Välilä siirtyy uusiin haasteisiin. Toistaiseksi uusien koneiden myynti hoidetaan Ruotsista, Hudiksvallista käsin, kunnes uusi organisaatio Suomessa on saatu rakennettua. Huddig Oy kuitenkin toimii myynnin tukena tämänkin ajan.

Huolto, varaosat ja tekninen tuki hoidetaan Suomessa sopimushuoltajien kanssa, jotka ovat Vaasassa Maskinservice Konehuolto Marander Ky Kb, Maskussa Tuulissuon Ajoneuvo ja Maanrakennuskonehuolto Tmi, Kuopiossa Konehuolto K. Ronkainen Oy, Sotkajärvellä Konehuolto Vikström Oy, Sipoossa Konehuolto J. Eklund Maskinservice ja Keravalla Uudenmaan Konehuolto Oy.

Edellinen artikkeliLänsirannikon Konepäivät lauantaina
Seuraava artikkeliKoneurakointi 6/19