Wihuri Tekninen Kauppa on vastedes Norcar-pienkuormaimien uusi myyntiorganisaatio Suomessa. Uudessakaarlepyyssä valmistettavia Norcarin pienkuormaimia myydään nykyisin 15 maassa ympäri maailmaa, ja kotimaan markkinat ovat aina olleet Norcarille tärkeä kohde. Tähän saakka suomalainen asiakaskunta on koostunut lähinnä maanviljelijöistä, mutta nyt aloitettava myyntiyhteistyö Wihuri Teknisen Kaupan kanssa levittänee merkin tunnettuutta myös muille aloille.

Norcarilla on tuotannossa seitsemän erilaista pienkuormainta, sekä niille noin 50 erilaista työlaitetta. Yritys myös kertoo kehittävänsä jatkuvasti uusia kuormainmalleja ja työlaitteita sekä päivittävänsä olemassa olevia malleja kaiken aikaa uusilla toiminnoilla ja parannuksilla. Kaikki Norcar-mallit valmistetaan ja testataan Uudessakaarlepyyssä.

Norcarin pienkuormaimet ominaisuuksia, kuten hydrauliikkaa, voimansiirtoa, turvallisuutta ja ajomukavuutta voidaan muokata ja varustella asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

”Pienkuormaimen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Uudella yhteistyöllä otamme tärkeän askeleen kohti suurempia markkinoita, joilla tärkeitä tulevaisuuden aloja ovat mm. kiinteistönhoito, teollisuus, maarakennus sekä puutarha-ala”, kertoo Jan Hägg, Norcar Ab:n myyntijohtaja. ”Olemme iloisia voidessamme kertoa, että olemme tehneet sopimuksen Norcarin pienkuormainten ja niiden työlaitteiden myynnistä Suomessa Wihuri Teknisen Kaupan kanssa”, hän linjaa.

Myös Wihurilla ollaan luottavaisissa tunnelmissa uuden yhteistyön tiimoilta. ”Wihuri on suuri toimija ympäristö- ja monitoimikoneiden alalla. Norcarin pienkuormainten ja niiden työlaitteiden valikoima sopii hyvin tuotepalettiimme, koska omat tuotteemme ovat nykyisellään fyysisesti isompia kuin Norcarin pienkuormaimet. Näin vahvistamme valikoimaamme niille asiakkaille, jotka tarvitsevat työssään pienempää, vahvaa ja ketterää konetta. Yhteistyökumppanin valinnassa meille oli tärkeää, että tuotteiden laatu on yhtä korkea kuin omien koneidemme. Odotamme innolla pitkää ja antoisaa yhteistyötä uuden kumppanimme kanssa”, kertoo myyntijohtaja Ollipekka Sinisalo, Wihuri Oy Tekninen Kauppa.

Edellinen artikkeliMR Takasen uusi Cat 140M3 videolla
Seuraava artikkeliDometicilta erittäin matala ja tehokas taukoilmastointi