K Auto Oy tuo Volkswagen Crafterin tarjolle myös nelivetoisena kuorma-autoversiona. Kyseessä on Crafter Oberaigner 4×4, joka perustuu Crafterin 50/55-alustaan, johon kuorma-auton muutostyöt tehdään Saksassa. 

Muutos tuo mukanaan Torsen-tyyppisen jatkuvan nelivedon, joka on muokattu vakiokorkuiseen alustaan. Crafter Oberaigner 4×4 -version muutos on mahdollista tehdä kaikkiin kokonaispainoltaan 5 000 ja 5 500 kilon kori-/alus- tamalleihin sekä pituuksiin (3640, 4490, 4490L). Suurimmalla, 5,5 tonnin kokonaismassalla on mahdollista parhaimmillaan 2,8 tonnin hyötykuorma. Crafter Oberaigner 4×4 -mallin moottorina on aina 177 hevosvoiman tehoinen 2,0 TDI -dieselmoottori, ja se voidaan yhdistää joko 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon tai 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon. Nelivetojärjestelmässä on itselukkiutuva ja väännön tunnistava keskustasauspyörästö. Nelivetojärjestelmän tuomaksi lisäpainoksi mainitaan noin 130 kg. 

Volkswagenilla ei ole aikaisemmin ollut mallistossaan tämän kokoluokan kuorma-autoa nelivedolla varustettuna. Crafter Oberaigner 4×4 tuo maahantuojan mukaan nyt oivan lisän mallistoon ja on houkutteleva vaihtoehto muun muassa vesilaitoksille, sähkölaitoksille, verkonrakennukseen ja kuntien ja valtion ylläpitämille toiminnoille. 

Edellinen artikkeliTTS tutki maanrakennusalan työhyvinvointia
Seuraava artikkeliDoosanilta uutta kumipyöräkuokkaa