K Auto Oy tuo Volkswagen Crafterin tarjolle myös nelivetoisena kuorma-autoversiona. Kyseessä on Crafter Oberaigner 4×4, joka perustuu Crafterin 50/55-alustaan, johon kuorma-auton muutostyöt tehdään Saksassa. 

Muutos tuo mukanaan Torsen-tyyppisen jatkuvan nelivedon, joka on muokattu vakiokorkuiseen alustaan. Crafter Oberaigner 4×4 -version muutos on mahdollista tehdä kaikkiin kokonaispainoltaan 5 000 ja 5 500 kilon kori-/alus- tamalleihin sekä pituuksiin (3640, 4490, 4490L). Suurimmalla, 5,5 tonnin kokonaismassalla on mahdollista parhaimmillaan 2,8 tonnin hyötykuorma. Crafter Oberaigner 4×4 -mallin moottorina on aina 177 hevosvoiman tehoinen 2,0 TDI -dieselmoottori, ja se voidaan yhdistää joko 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon tai 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon. Nelivetojärjestelmässä on itselukkiutuva ja väännön tunnistava keskustasauspyörästö. Nelivetojärjestelmän tuomaksi lisäpainoksi mainitaan noin 130 kg. 

Volkswagenilla ei ole aikaisemmin ollut mallistossaan tämän kokoluokan kuorma-autoa nelivedolla varustettuna. Crafter Oberaigner 4×4 tuo maahantuojan mukaan nyt oivan lisän mallistoon ja on houkutteleva vaihtoehto muun muassa vesilaitoksille, sähkölaitoksille, verkonrakennukseen ja kuntien ja valtion ylläpitämille toiminnoille.