John Deere ja Continental ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sen myötä John Deeren keskikokoisiin 6MC-, 6RC-, 6M- ja 6R-traktoreihin on saatavilla Continentalin Tractor70- ja Tractor85-renkaita 30 eri koossa.
Renkaat on valmistettu Continentalin Lousadon tehtaalla Portugalissa, jossa suoritetussa kattavassa auditoinnissa kaikki Continentalin 30 maatalousrengasta saivat ensiasennushyväksynnän. Kumppanuussopimuksen ansiosta johtava teknologiayrityksenä tunnettu Continental laajentaa edelleen liiketoimintaansa maataloussektorilla.

Modernille rengastehtaalle loistava arvosana tehdasauditoinnissa 

Kumppanuussopimuksen yhtenä edellytyksenä oli, että John Deere on ensimmäinen OEM-auditoitu maatalousrenkaiden käyttäjä. Lousadon tehtaalla suoritetussa auditoinnissa selvitettiin tehtaan laadunhallinta-, toimitus- ja riskienhallinta sekä tilauksien käsittelyn prosesseja. Continentalin ultramoderni rengastehdas läpäisi tarkastajien mukaan auditoinnin erinomaisin tuloksin.

Standardirenkaat innovatiivisella N.flex- ja Bead-teknologialla

Tractor70- ja Tractor85-renkaat on valmistettu Continentalin mukaan äärimmäisen kestäviksi. Joustava N.flex-nailonrunko sekä jalkaosan Single-Wire Bead -teknologia takaavat valmistajansa mukaan erinomaisen ajomukavuuden, alhaisen maaperän tiivistymisen sekä hyvän pidon. Rungossa käytetty N-flex-nailonteknologia tekee renkaasta äärimmäisen vankan ja iskunkestävän, Continentalilta kerrotaan. Se mahdollistaa renkaan kylkialueen joustavuuden, mikä takaa loistavan ajettavuuden ja vähentää maaperän tiivistymistä. Jalkaosan tukeva ja kompakti reunavaijeri varmistaa korkeanvääntömomentin vanteelta renkaalle, ja se pitää muotonsa vaativassakinkäytössä, valmistaja tiedottaa.

Molemmat renkaat on suunniteltu lisäämään traktorien suorituskykyä sekä minimoimaan sen käyttämiä resursseja. Renkaiden on todettu John Deeren ja Continentalin testeissä menestyvän myös suuremmilla vetovoimilla, kuten John Deeren 6MC-, 6RC-, 6M- ja 6R-traktoreilla, jolloin renkaiden luisto on todettu vähäisemmäksi ja ajettavuus vakaammaksi.

Edellinen artikkeliMetso Minerals ja Outotec yhdistyvät
Seuraava artikkeliEngcon siirtyy S-kiinnikkeestä Q-Safeen