Wille 275 uudistuu Delta sarjaan, ja mukana on teknisten parannusten ja muista Delta-sarjan koneista tuttujen älykkäiden ominaisuuksien lisäksi Wille Smart Link -kalustonseurantapalvelu vakiona. 

Wille-ympäristökonemalliston pienin jäsen, Wille 275, uudistuu Delta-sarjalaiseksi. Laite kokenut täydellisen muodon- ja tekniikanmuutoksen edeltävään versioon verrattuna. Runkorakenne on uusi ja mahdollistaa matalalle sekä ketterälle koneelle myös suurempien työlaitteiden käyttämisen. Painopiste on alhaalla, ja koneen luvataan käyttäytyvän vakaasti myös kaltevilla pinnoilla. Aiempaa 275-mallia hieman pidempi akseliväli tekee uudesta 275 Deltasta vakaamman siirtoajossa ja koneen siirtoajonopeus on edellistä mallia korkeampi. 

Moottori on 50-kilowattinen, tuoden huomattavan suorituskyvyn kokoluokkaan nähden. Hydrauliikan maksimituotto on 110 litraa, tarjoten paljon työlaitemahdollisuuksia, ja edeltäjäänsä nähden 275 Deltaan saa asennettua suurempia työlaitteita sekä koneen taakse että moottoritilan päälle. 

Optiona saatava hydraulismekaaninen PTO mahdollistaa myös mekaanista voiman ulosottoa vaativien työlaitteiden käytön koneen edessä, ja myös vanhoja PTO:n vaatimia työlaitteita voi käyttää uudessa Wille 275 Deltassa. 

Ohjaamo on täysin uusittu käyttäjäergonomiltaan, ja sitä luonnehditaan kokoluokassaan erittäin tilavaksi. Tarjolla ovat ilmaistuin, ilmastointi ja muut Willeistä tutut mukavuudet. Myös Wille 275 Deltan käyttöliittymä on uudistettu kokonaan. Näytön kautta tapahtuva koneen toimintojen seuraaminen ja ohjaus on toteutettu entistä sujuvammin. 

Mukaan uutuuteen kuuluvat deltasarjalaisille tutut ominaisuudet, kuten irrotettavat kateosat, Delta-sarjan älykkäät ominaisuudet ja isoimmista koneista tuttu käsinojan rullaohjain, jolla koneen käyttöliittymää sekä toimintoja hallitaan. Wille 275 Delta on mahdollista rekisteröidä muiden Deltojen tapaan myös traktoriksi.

Vakiona Wille 275 Deltassa on myös Will Smart Link -kalustonhallinta. Se mahdollistaa selainpohjaisen käyttöliittymän kautta koneen tilan tarkkailun sekä työskentelyn suunnittelun ja ennakoinnin. Smart Link voidaan yhdistää myös asiakkaan omaan tietojärjestelmään, jolloin asiakas saa koneesta enemmän dataa kuin jälkiasenteisilla seurantalaitteilla. Smart Link mahdollistaa myös puuttumisen koneen väärään tai haitalliseen käyttöön, ja järjestelmä tullaan asentamaan kaikkiin Willeihin vuoden 2024 alusta lähtien. 

Wille 275 Deltan toimitukset alkavat vuoden 2024 aikana.

Edellinen artikkeliSuomalainen S – Valtran suurin tulee nyt Suolahdesta
Seuraava artikkeliHitachi ZW160-7 PL niittämässä