Waratah aloittaa Moipu-tuotteiden markkinoinnin ja myynnin maailmanlaajuisen jakeluverkostonsa kautta. Pääasiallinen markkina-alue Moipu-tuotteille on Eurooppa ja Aasian ja Tyynenmeren alue, mutta tuotteita tarjotaan myös muualle maailmaan.

Metsäkoneiden lisälaitevalmistaja Waratah ja Moisio Forest Oy, Suomalainen energiapuutuotteiden ja metsäkonevarusteiden valmistaja, ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen koskien Moipu-tuotteiden myyntiä ja markkinointia. Waratah aloittaa Moipu-tuotteiden markkinoinnin ja myynnin maailmanlaajuisen jakeluverkostonsa kautta. Pääasiallinen markkina-alue Moipu-tuotteille on Eurooppa ja Aasian ja Tyynenmeren alue, mutta tuotteita tarjotaan myös muualle maailmaan.

Moipu-tuotteita tuetaan Waratah-jakeluverkoston toimesta ja tuotteisiin saa kaikki varaosat ja muut tukipalvelut Waratah-jälleenmyyjien ja -tukiorganisaation kautta.
“Moipu-tuotteet ovat hyvä lisä meidän jo ennestään laajaan lisälaitteiden tuotetarjontaan. Asiakkaamme saavat jatkossa meiltä tuotteet myös energiapuun korjuuseen ja moniin muihin sovelluksiin, joihin näitä tuotteita käytetään. Asiakkaillemme tarjotaan kaikki tukipalvelut samasta paikasta samojen tuttujen ihmisten toimesta kuin kaikkiin muihinkin Waratah-tuotteisiin”, kertoi Markku Ojaniemi, johtaja, Waratah Eurooppa, Venäjä, Etelä-Amerikka ja Japani.
Moisio Forest Oy jatkaa tuotteidensa myyntiä yhteistyössä Waratahin kanssa Pohjoismaissa, Baltiassa, Englannissa ja Irlannissa. Tällä yhteistyöllä saavutetaan merkittäviä molemminpuolisia etuja, Waratah-tuoteportfolio laajenee ja Moisio Forest Oy:n jakeluverkosto laajenee, osapuolet linjaavat.
“Olemme erittäin tyytyväisiä tästä yhteistyöstä. Waratahilla on vahva maailmanlaajuinen jakeluverkosto ja oma kenttäorganisaatio, joka mahdollistaa tuotteidemme jakelun useilla uusilla markkina-alueilla”, toteaa Petrus Moisio, toimitusjohtaja, Moisio Forest Oy. “Tämä yhteistyö ei ainoastaan lisää markkinoitamme, pääsemme myös mukaan tarjoamaan ja kehittmään lisää ratkaisuja asiakkaillemme.”

“Me olemme jo kohta 50 vuoden ajan tarjonneet asiakkaillemme lisälaitteita puunkorjuuseen, harvesteri- ja prosessointipäitä, metsäkoneiden kuormaimia, mittalaitteita ja kahmareita. Tämä yhteistyösopimus laajentaa tuotetarjontaamme nyt energiapuuratkaisuihin, joiden tarve on selkeästi kasvussa ilmastotavoitteiden myötä”, Ojaniemi lisää.
Moipu-tuotteiden jakelu aloitetaan Euroopasta laajentuen pian Aasian maihin ja Australiaan. Siirtymäaikana asiakkaat voivat ottaa yhteyttä joko Moisio Forest Oy:n henkilökuntaan tai Waratah-jakeluverkoston edustajaan.

Edellinen artikkeliPonsse Active Manual opastaa ja ohjaa videoiden avulla
Seuraava artikkeliVaikea kelirikko Lappiin ja eteläiseen Suomeen