Täysin uusi Valtran Q-sarja on voittanut tavoitellun FARM MACHIǸE 2023:n tuomariston palkinnon. Aiemmin Machine of the Year -nimellä tunnettu palkinto on yksi maatalouskonealan arvostetuimmista lajissaan. 

Syyskuussa 2022 julkaistu Q-sarja on Valtran uusin lisäys 5. sukupolven tuotevalikoimaan. Peto-lisänimenkin saanut Q-sarja täydentää Valtran tehokattausta tarjoamalla 230–305 hv:n tehoisia malleja.

Q-sarjan CVT-vaihteistoon perustuva voimansiirto sekä lisävarusteena toimitettavat älyviljelyjärjestelmät, kuten Valtra Guide, Variable Rate Control ja SmartTurn, ovat herättäneet Valtran mukaan nopeasti alan toimijoiden kiinnostuksen. Sekä viljelijät että koneurakoitsijat ovat kehuneet Q-sarjan käyttömukavuutta, ohjattavuutta ja ergonomisuutta, valmistaja tiedottaa. 

Lopulta Pariisin SIMA-messuilla 6.11. järjestetyn FARM MACHINE 2023 -kilpailun tuomariston vakuutti kuitenkin Q-sarjan monipuolisuus ja urakoitsijalähtöinen toteutus. FARM MACHINE -tuomaristopalkinnon voittajat valitsee kansainvälinen raati.

”Tiedämme, että Q-sarja on voittaja-ainesta. Siinä on isojen maatilojen ja urakoitsijoiden tarpeisiin juuri sopiva sekoitus tehoa, ajomukavuutta ja teknologiaa. Lisäksi sertifioitujen Q-sarjan jälleenmyyjien ohjelmamme takaa asiakkaillemme markkinoiden parhaan traktorikokemuksen. Sertifioiduilta Q-sarjan jälleenmyyjiltä saa mukautettuja rahoitustarjouksia sekä laadukkaita huolto- ja asennuspalveluja. Lisäksi myyjä varmistaa, että jokaiseen Q-sarjalaiseen valitaan kaikki älyviljelytoiminnot. Olemme varmoja, että Peto saa asiakkaat ja arvioijat vakuuttuneeksi myös jatkossa”, kommentoi Mikko Lehikoinen, Vice President, Myynti- ja markkinointijohtaja.

Edellinen artikkeliMetsäkonealan kustannukset nousivat 4,1 prosenttia kuukaudessa
Seuraava artikkeliKoneurakointi 8/2022