Vahtolainen Atula Huoltopalvelut Oy aloittaa vuoden 2020 alusta Komatsu-metsäkoneiden sopimushuoltajana Lounais-Suomen alueella. Atula Huoltopalvelut Oy:n pääpaikka Komatsu-metsäkoneiden huollon osalta on Maskussa sijaitseva uusi huoltopiste. Varaosapalvelut yhtiö järjestää Maskun, Vahdon, Huittisten ja Loimaan toimipisteistään.

Atula Huoltopalvelut Oy toimii useiden maanrakentamisen ja maatalouden työkonemerkkien huoltajana. Komatsu-maansiirtokoneista se on huolehtinut vuodesta 2016 alkaen.

”Olemme Komatsu Forestissa jo pidemmän aikaa etsineet Lounais-Suomen alueelle huoltoyritystä, koska Komatsu-metsäkonekanta on siellä hyvässä kasvussa”, kertoo Komatsu Forest Oy:n asiakaspalvelupäällikkö Jari Nurminen. Hän toteaa, että Atula Huoltopalvelut Oy:n työkonehuollon hyvä ammattitaito ja kokemus eri aloilla toimivien koneyrittäjien palvelusta mataloittavat kynnystä laajentaa toimintaa metsäkonepuolelle.

Atula Huoltopalvelut Oy:n toimitusjohtaja Tero Atula on pannut merkille Komatsu-metsäkoneiden konekannan nousun alueella. ”Komatsu Forest -yhteistyö monipuolistaa sopivasti yhtiömme palvelurakennetta, teemme kaikkemme, jotta Komatsu-asiakkaat saavat Lounais-Suomessa parhaan mahdollisen huolto- ja varaosapalvelun, jota kehitämme yhdessä Komatsu Forest Oy:n kanssa”, kertoo Tero Atula, ja toivottaa koneyrittäjät tervetulleeksi vierailemaan toimipisteillään. Komatsu Forest Oy ja Atula Huoltopalvelut Oy järjestävät yhdessä alueen metsäkoneasiakkaille avoimet ovet Maskun toimipisteellä joulukuussa tarkemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Atula Huoltopalvelut Oy on kasvava yritys, jonka palveluksessa on tällä hetkellä yhteensä 19 henkilöä.

Edellinen artikkeliJohn Deere Forestrylle uusi ennätys Joensuussa
Seuraava artikkeli15 000. Ponsse maailmalle