Valtran uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2024 alkaen on nimitetty Mikko Lehikoinen. Yli kolmen vuosikymmenen Valtra-uran tehnyt Jari Rautjärvi jää puolestaan eläkkeelle kuluvan vuoden päätteeksi. 

Valtran uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.1.2024 Mikko Lehikoinen. Hän tulee seuraamaan Jari Rautjärveä, joka jää eläkkeelle 31.12.2023 yli kolmenkymmenen vuoden Valtra-uran jälkeen.

Lehikoinen on toiminut Valtran palveluksessa vuodesta 2009 ja viimeisimpänä Vice President Marketing -tehtävässä vuodesta 2018 alkaen. Hän työpanoksensa on tunnustettu erityisesti Valtran globaalin brändin ja Unlimited -liiketoiminnan kehittämisessä sekä Valtran strategiatyön ja digitalisaation edistämisessä. Ennen Valtralle tuloaan hän toimi metsäkoneteollisuuden johtotehtävissä ja IT-alalla.

Jari Rautjärven toimitusjohtajakauden aikaa kuvastaa Valtran voimakas kansainvälinen kasvu ja brändin merkittävä vahvistuminen päämarkkina-alueilla. Valtrasta on kasvanut yksi Keski-Suomen johtavista vientiyrityksistä ja Valtran teknologiakampus Suolahdessa on alueella haluttu ja arvostettu työnantaja. 

”Kiitos Jarille menneistä vuosista ja tekemästäsi työstä Valtralle ja AGCOlle! Kiitos 10 vuoden mentoroinnistani, yhteistyö on ollut tuloksellista! Jarin johdolla luotiin pohja Valtran menestykselle viimeisen 17 vuoden aikana. Valtralla parasta on mahtavat Valtralaiset, jotka ovat luoneet kasvun nyt ja tulevaisuudessa. Olen ylpeä Valtrasta, tästä on kunnia jatkaa”, Mikko Lehikoinen toteaa. 

Edellinen artikkeliVR myy ylimääräisiä dieselvetureita
Seuraava artikkeliKonevuokraus kasvaa vasta 2025