Matekon ja CE Rentalin hallitus on nimennyt Kimmo Saartoalan 1.8.2022 alkaen yritysten toimitusjohtajaksi. Kyseessä on yhtiöiden strategian ja pidemmän ajan suunnitelmien mukainen viestikapulan vaihto. Saartoala aloitti työt Matekolla vuonna 2012 jälkimarkkinointiin liittyvissä tehtävissä. Vuodesta 2018 lähtien hän on toiminut yrityksessä varatoimitusjohtajana.

Saartoalan käsissä on tiivis ja ammattitaitoinen Matekon konekaupan ja jälkipalveluiden sekä CE Rentalin konevuokrauksen organisaatio, Matekolta luonnehditaan nimitystä. Yritys pyrkii jatkossakin toimivaan ja tiiviiseen, jatkuvaan kehitykseen tähtäävään yhteistyöhön asiakkaiden, päämiesten, kollegoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Saartoalan mukaan näinä aikoina onkin entistä tärkeämpää kuunnella asiakkaan huolia tarkalla korvalla. ”Nousevat kustannukset ja yleinen epävarmuus askarruttavat asiakkaitamme, ja tähän pyritään vastaamaan tarjoamalla vaihtoehtoisia toimintamalleja. Trendit vievät meitä konekauppiaitakin palveluvoittoisempiin konsepteihin, ja vuokraukseen siirtyminen on tästä vain yksi esimerkki.”

Tuore toimitusjohtaja onkin luottavainen yhteistyön voimaan: ”Tarkoitus on mennä vaikeistakin ajoista läpi yhdessä asiakkaiden kanssa. Keskustelemalla löytyy varmasti jokaiselle asiakkaalle toimiva ratkaisu.”

Saartoalan mukaan suuria mullistuksia yhtiöiden toimintaan ei ole luvassa, mutta uudenlaiseen ajatteluun rohkaistaan. ”Työntekijämme ovat oman työnsä parhaita asiantuntijoita ja homma jatkuu tukevissa käsissä. Asiakas on edelleen toimintamme keskiössä, ja me pyrimme helpottamaan asiakkaidemme jokapäiväistä tekemistä sekä tarjoamaan lisäarvoa tuottavia palveluita.”

Edellinen artikkeliKronos ja Hankkija myyntiyhteistyöhön metsävaunuissa
Seuraava artikkeliFinnMETKO 2022:ssa yli 27000 kävijää