Rototilt ennustaa myynnin kasvun jatkuvan ja on päättänyt laajentaa Vindelnissä olevaa tehdastaan yli 3000 m²:llä. Nykyinen tehdas on rakennettu vuonna 2007, ja tuolloin työntekijöitä oli 42. Nyt väkeä on yli 200, ja tehtaan laajennustarve on osoitus Rototiltin viennin ja myynnin hyvästä vireestä. Tehtaan laajennusosa valmistunee vuodenvaihteeseen 2019-2020 mennessä.
Rototilt on viidessä vuodessa yli kaksinkertaistanut liikevaihtonsa ja odottaa kasvun jatkuvan vahvana. Älykkäillä toiminnoilla varustettujen koneiden kysyntä, tytäryhtiön perustaminen Ranskaan ja vientimarkkinoiden suuri kiinnostus ovat kasvattaneet tuotantomääriä.

”Päätös pohjautuu skenaarioomme. Valmistaudumme jatkuvaan kasvuun ennen kaikkea Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, ja nykyisen tehtaamme kapasiteetti saavuttaa kahdessa vuodessa ylärajansa. Siksi päädyimme tähän investointiin nyt”, sanoo toimitusjohtaja Anders Jonsson.

Uusi osa on noin 3300 m²:n lisärakennus Vindelnin nykyiseen tehtaaseen. Tehtaaseen tulee lisätilaa työstökoneille ja tehtaan tuotantolinja suunnitellaan uudelleen.

Edellinen artikkeliMikko Rantakare Volvo Truck Centereiden Länsi-Suomen aluejohtajaksi
Seuraava artikkeliInfrasankarit-kampanjalla nuoria alalle