Syksyllä 2022 Rototilt julkisti Rototilt Control -tuotekonseptin, johon kuuluvat rototiltit, ohjainkahvat, uusi ohjausjärjestelmä ja etätukisovellus. Nyt Rototilt ottaa seuraavan askeleen kasvattamalla RC-mallisarjaansa.

Rototilt kertoo olevansa valmis tuomaan Bauma-messuilla viime vuonna lanseerattuun RC-sarjaan vastineet R4- ja R8-rototilteille. Tämä merkitsee sitä, että Rototiltin uutta RC System -ohjausjärjestelmää ja uusia RC Joysticks -ohjainkahvoja voidaan nyt käyttää 10–43 tonnin koneissa. R4-rototiltti on yksi Rototiltin kaikkien aikojen suosituimmista tuotteista. Näin sanoo tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström, jolla on suuret odotukset myynnin alkaessa.

”Aloitimme keskikokoluokassa ja nyt laajensimme konseptia sekä pienempiin että suurempiin koneisiin. Olemme iloisia voidessamme tarjota suurempaa energiatehokkuutta ja paremman käyttökokemuksen suurelle joukolle koneita ja kuljettajia”, tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström sanoo. 

Uuden rototilttisarjan painekompensoitu hydrauliikka on edeltäjiään energiatehokkaampi ja mahdollistaa hallitumman kaivuuliikkeen.

”Käyttäjät huomaavat, että rototiltin käyttö on sujuvampaa optimaalisen yhteentoimivuuden ja toimintojen tarkan hallinnan ansiosta. Uuden hydrauliikan myötä olemme myös parantaneet mahdollisuutta käyttää rototiltin alla työlaitteita, jotka vaativat suurta hydraulivirtausta”, Sven-Roger kertoo.

Uusien RC4- ja RC8-mallien myynti on määrä aloittaa helmikuussa 2023.

Edellinen artikkeliMetsäkoneurakoinnin inflaatio edelleen noin 15 prosenttia
Seuraava artikkeliHyundai Doosan Infracore vetymoottorivalmistukseen