Ponssen uusi Frame ja Crane -runkoturva on tarjolla huoltosopimusasiakkaille ja se kattaa kaikki koneen runko-osat 10 000 tuntiin saakka huoltosopimuksen voimassaoloaikana.

Ponsse Frame ja Crane -runkoturva kattaa kaikki koneen runko-osat 10 000 tuntiin asti, mikäli koneella on voimassa oleva huoltosopimus. Huoltosopimus tulee olla voimassa koko ajan, ja se voidaan tehdä useammassa erässä.  

“Uudella Frame ja Crane -runkoturvalla haluamme tarjota asiakkaillemme entistä kattavamman huoltosopimuspalvelun”, kertoo Eveliina Pölkki, Ponssen huoltosopimusten tuotealuevastaava.   

Runkoturva kattaa koneen etu- ja takarungon, keskinivelen ja nivelrungot, nosturin jalustan, pää-, nosto- ja siirtopuomin (pois lukien jatkeet) sekä pilarin runkorakenteet. Runkoturva on voimassa uusille metsäkoneille, joissa on huoltosopimus ja jotka ovat valmistuneet vuonna 2021 ja siitä eteenpäin. 

Ponsselta muistutetaan samalla, että Active Care -huoltosopimuksella on mahdollista ulkoistaa metsäkoneen määräaikaishuollot Ponssen ammattilaisille ja keskittyä ydinliiketoimintaan: tehokkaaseen ja tuottavaan puunkorjuuseen. Huollon yhteydessä käytetään vain laadukkaita alkuperäisosia, voiteluaineita ja suodattimia. Huoltosopimuskoneelle muodostuva huoltohistoria auttaa myös suunnittelemaan jatkohuollot sekä koneen vaihtoarvo on korkeampi, Vieremältä viestitetään.

Edellinen artikkeliHevoskärryistä hightechiin – Continental 150 vuotta
Seuraava artikkeliPonsselta K101- ja K111-kuormaimet