Ponsse tuo markkinoille uuden H9-harvesteripään, joka esitellään 20.2.2020 Logging Conferencessa Yhdysvalloissa. Uusi harvesteripää vahvistaa Ponssen mukaan yrityksen strategiaa olla johtava valmistaja myös harvesteripäiden osalta. Ponsse H9 -harvesteripään vahvuus ja tarkkuus haastaa valmistajansa sanoin muut vastaavan kokoluokan tuotteet.

”Kehitimme järeän hakkuupään tela-alustaisiin koneisiin, asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. Uusi H9-harvesteripää pystyy prosessoimaan, kaatamaan ja joukkokäsittelemään isojakin runkoja. Kaato-ominaisuuden takia uudessa harvesteripäässä on kunnon tilttitoiminto ja latvasahaoptio mahdollistaa puiden tehokkaamman käsittelyn”, kertoo harvesteripäiden tuotepäällikkö Janne Loponen

Ponsselta kerrotaan, että H9 -harvesteripään vankka rakenne, vahva ote sekä voimakas syöttö takaavat korkean hyötysuhteen ja tuottavuuden savotasta toiseen. Kaikki Ponsse-harvesteripäät on rakennettu vastaamaan kaikkein rankimpien olosuhteiden vaatimuksia, ja niille on tunnusomaista yksinkertainen ja vahva rakenne, joka mahdollistaa harvesteripäiden käytön eri korjuuolosuhteissa harvestereista tela-alustaisiin ratkaisuihin, yrityksestä muistutetaan.

Kaikki Ponsse-harvesteripäät valmistetaan ja suunnitellaan Ponssen tehtaalla Vieremällä. Suunnittelu on kokonaisvaltaista kattaen mekaanisten osien lisäksi elektronisen ohjausjärjestelmän, ohjainlaitteet ja ohjelmistot. Valmistus on pitkälle automatisoitua korkean laadun ja mittatarkkuuden takaamiseksi. Harvesteripäiden rungot koneistetaan yhtenä kappaleena hitsauskokoonpanon jälkeen. Näin voidaan valmistaa millintarkka laatu. Kestävät letkutukset ja karsimaterät ovat tärkeä osa malliston luotettavuutta, Ponsse tiedottaa.

Edellinen artikkeliProforest muuttaa Kalajoelle
Seuraava artikkeliNokian Tractor King -mallisto laajenee