B.Sc. Peter Grönholm on nimitetty ALLU Finland Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2020 lähtien. Peter Grönholmilla on laaja kokemus niin myynti- ja markkinointi- kuin toimitusketjujen johtamisesta sekä toimitusjohtajana kansainvälisissä organisaatioissa kotimaassa ja ulkomailla. Tällä hetkellä hän toimii teollisuuden laitetoimittaja Cavotec Groupin globaalista toimitusketjusta ja toiminnoista vastaavana johtajana Saksassa. Hän siirtyy ALLUlle heinäkuussa 2020.

Peter Grönholmin tausta on kansainvälinen. Hänen asemapaikkoinaan vuosien aikana ovat olleet USA, Norja ja Saksa. Lisäksi hän on vastannut liiketoiminnasta useissa muissa maissa mm. Pohjois-Amerikassa ja Pohjoismaissa. 

”ALLUn strategia tähtää kannattavaan kasvuun, tulokseen ja kansainvälisyyteen. Peter on tulos- ja ratkaisukeskeinen pidetty tiimipelaaja, minkä lisäksi hänellä on vahvat näytöt tuloksekkaasta työstä henkilöjohtajana. Valinnassa painoivat myös merkittävästi Peterin kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta”, sanoo ALLU Groupin hallituksen puheenjohtaja Markku Jonninen.

“Minulle ALLU on positiivinen haaste Suomessa usean maailmalla vietetyn vuoden jälkeen. ALLU on tunnettu brändi omalla alallaan ja hyvin johdettu yritys, jolla on suuri kasvupotentiaali. Odotan innolla, että pääsen osana tiimiä kehittämään ALLUn liiketoimintaa edelleen”, sanoo Peter Grönholm.

Edellinen artikkeliMaanteitä päällystetään tänä kesänä yli tuplasti enemmän
Seuraava artikkeliEngcon päivittää DC2-ohjausjärjestelmän yhteensopivuuden parantamiseksi