John Deere Forestry tiedottaa, että uusi, vaativan hakkuutyön ison L-kokoluokan harvesteripää H415HD on suunniteltu asiakastoiveiden perusteella. H415HD-harvesteripää on saatavana John Deere 1270G- ja 1470G-harvestereihin, ja se jatkaa nelirullaisten sarjaa, tarjoten valmistajansa mukaan väsymätöntä voimaa suurten ja vahvaoksaisten runkojen käsittelyyn.

Uudessa H415HD-harvesteripäässä on vahvistettu tilttirunko, metalliset syöttömoottorien ja syöttömoottorien letkujen suojukset sekä Expander-tapit syöttömoottorien varsien ja alakarsintaterien akseleissa ja tilttisylinterien ylätapeissa. Edellä mainitut ovat saatavilla myös käytettyihin harvesteripäihin varaosina.

Harvesteripään uusi, matalampi sahalaatikko ja kiinteän alakarsintaterän uusi muotoilu mahdollistavat puun kaatosahauksen alempaa sekä tehokkaamman mutkaisien ja suurten runkojen käsittelyn. Harvesteripään runkoon on tehty useita vahvistuksia asiakaspalautteen perusteella. John Deere Forestryltä kerrotaan, että uuden harvesteripään tehokas nelirullasyöttö, erinomainen prosessointiteho, pitävä ote ja tehokas karsinta takaavat korkean tuottavuuden. Tehokas saha ja huippuunsa hiottu saha-automatiikka vähentävät sahausvirheitä ja tehostavat tuottavuutta.

TEKNISIÄ TIETOJA:

Suurin sallittu läpimitta 750 mm

Syöttövoima 25 – 42 kN

Suurin syöttönopeus 2,9 – 7,0 m/s

Paino rotaattorilla ja linkillä 1530 kg

Edellinen artikkeliLehdessä: Kivisen maan kasvatti
Seuraava artikkeliMantsinen 300 taidemaalarien työkaluna