Vastikään uutisoitujen yrityskauppojen ja -järjestelyjen jatkoksi vahvistui John Deeren maatalous- ja ympäristökonepuolen maahantuonnin ja jälleenmyynnin siirtyminen Wihuri Oy Tekniselle Kaupalle.

Aiemmin kerrottiin Wihurin myyneen Caterpillar-edustuksensa, ja viimeisimpänä uutisena ilmoitettiin Danish Agro -konserniin kuuluvan Hankkijan lopettavan John Deere -maahantuonnin ja myynnin Suomessa. Jopa odotettuna jatkumona tähän saatiin vastikään tiedote, joka kertoo Wihurin ottavan John Deeren edustukseensa. Sopimus astuu voimaan välittömästi.

”Yhdessä John Deeren kanssa olemme sitoutuneet tarjoamaan markkinoiden parasta palvelua asiakkaillemme. Hyödynnämme alan viimeisintä saatavissa olevaa teknologiaa, ja näin pystymme takaamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen”, Wihurilta kerrotaan.

Nyt julkaistu edustus koskee John Deeren AG, Turf, Golf ja Home Owner -tuotevalikoimia sekä niihin liittyviä huolto-, korjaus- ja varaosapalveluja sekä ratkaisuja.

Wihuri kertoo keskittyvänsä jatkossakin Teknisen Kaupan pitkäjänteiseen kasvattamiseen kannattavasti. John Deere -yhteistyön tiedotetaan perustuvan aitoon yhteistyöhön ja nyt tehty sopimus luo osapuolten mukaan mahdollisuuden rakentaa Teknistä Kauppaa entistäkin laajemmalle ja vahvemmalle pohjalle.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa ilmoittaa vahvistavansa verkostoaan Suomessa uuden edustuksen myötä, ja John Deeren tuote-edustus toteutetaan Suomessa Witraktor-nimen alla.

Edellinen artikkeliHankkija lopettaa John Deere -maatalouskoneyhteistyön Suomessa
Seuraava artikkeliTana Oy sai Avainlipun jätteenkäsittelykoneille