Yli kolmenkymmenen vuoden ajan ALLU-tuotteita markkinoille myyntiin valmistanut ALLU Finland Oy laajentaa toimintaansa vuokrakonepuolelle Suomessa. Vuokrattavana on nyt eri kokoluokan ALLU Transformer -seulakauhoja ja -murskaimia. 

”Halusimme tarjota asiakkaillemme joustavan ja riskittömän mahdollisuuden saada ALLU-tuote käyttöönsä lyhyeksikin aikaa”, kertoo ALLU Rental -toiminnasta vastaava Jukka Parviainen ja jatkaa: ”Uusille asiakkaille vuokraustoiminta mahdollistaa tutustumisen laitteeseen ennen mahdollista ostopäätöstä.” Toisin sanoen asiakkaalle tarjoutuu mahdollisuus lunastaa tuote omakseen vuokra-ajan päätyttyä.

Sen lisäksi, että asiakas pääsee riskittömästi testaamaan tuotetta ja tutustumaan sen eri toiminnallisuuksiin, tarvittaessa apua antaa ALLUn huoltohenkilöstö niin teknisiin asioihin kuin varaosiin ja lisävarusteisiinkin liittyen. ”Olemme joustava, luotettava ja turvallinen kumppani asiakkaallemme”, lupaa Parviainen.

ALLUlla on aiempaa kokemusta vuokrakonetoiminnasta Saksassa, jossa yrityksellä on tytäryhtiö. Saksassa vuokrakonetoimintaa on harjoitettu useiden vuosien ajan, ja se on osoittautunut toimivaksi konseptiksi saksalaisten urakoitsijoiden keskuudessa. 

Edellinen artikkeliNokian Ground King esitellään syksyllä
Seuraava artikkeliReal Machinery osti OK-Konehuolto Oy:n