Mitas tuo markkinoille uuden Agriterra 02 SP -renkaan, joka on suunniteltu moderneille maatalousperävaunuille maksimoimaan maaperän suojausta. 560/60R22.5 IMP -koossa julkistetussa renkaassa käytetään myös VF-teknologiaa.

Valmistaja tiedottaa, että renkaan suunnittelun tarkoituksena on tarjota maanviljelijöille rengas, joka tuottaa vähemmän painetta maahan, ja jonka suurempi jalanjälki johtaa parempaan maan suojeluun ja siten suurempiin satoihin. ”Joustavan ja erittäin vahvan VF-sivuseinärakenteensa ansiosta Agriterra 02 SP mahdollistaa turvallisen toiminnan alhaisemmilla ilmanpaineilla. Tämä kasvattaa renkaan jalanjälkeä jopa 25%, mikä puolestaan ​​vähentää maapaineita jopa 20%. Se parantaa maaperän kuntoa merkittävästi vähentämällä maan tiivistymistä”, selittää Mitas-maatalousrenkaiden tuotepäällikkö Pavel Kott.

Korkean kuormituskapasiteetin ja enimmäisnopeuden (65 km/h) ansiosta Agriterra 02 SP tarkoittaa vähemmän ajokertoja kuormien kuljettamiseen, ja se mahdollistaa myös nopean tieajon, mikä säästää merkittävästi aikaa. Rengas sopii käytettäväksi maanteillä ja maastossa, ja sen erinomaisiksi mainitut itsepuhdistavat ominaisuudet vähentävät tien likaantumista lähtiessä pellolta.

Erityisen kuusikulmaisen jalkavaijerin ansiosta renkaan on mahdollista käyttää alhaisemmassa ilmanpaineessa rajoittamatta sen käyttöikää. Lisäksi Agriterra 02 SP:n kuvioitu kulutuspinta ja pyöristetyt olka-alueet tekevät siitä erittäin hellävarainen nurmelle.

”Agriterra 02 SP -renkaan kehittämisessä päätimme tarjota ensimmäisen perävaunurenkaan, joka on paranneltu VF-teknologialla (Very High Flotation), jota olemme käyttäneet menestyksekkäästi jo monien vuosien ajan esimerkiksi traktorinrenkaissamme. Tämä parantaa merkittävästi renkaan ominaisuuksia, tarjoten maksimaalisen maaperän suojan yhdessä korkeamman kuormituskapasiteetin kanssa, mikä vaikuttaa positiivisesti käyttötehokkuuteen säästöinä sekä ajassa että rahassa”, sanoo Kott.

Edellinen artikkeliLIKUFIX on jatkossa Liebherr Solidlink
Seuraava artikkeliTimberMatic Kartat näyttää nyt myös tärkeät ympäristötiedot