25.2. saapuneen tiedon mukaan Terex Corporation on myöntynyt myymään Demag-mobiilinosturituotannon japanilaiselle Tadanolle 215 miljoonan dollarin kauppahintaan. Kauppa menee vielä kilpailuviranomaisten syyniin, mutta toteutuessaan se kattaa kaiken Demag-mobiili- ja telanosturituotannon, sisältäen tehtaan Saksan Zweibrückenissa, sekä myynti- ja jälkimarkkinointitoiminnot. Kaupan pitäisi astua voimaan vuoden 2019 puolivälissä.

Tadanolta kerrotaan, että kauppa auttaa sitä pyrkimyksissään nousta maailman johtavaksi nostolaitteiden valmistajaksi. Ristikkopuominostureiden lisääminen valikoimaan ja mobiilikalustovalikoiman kasvaminen parantaa Tadanon tiedotteen mukaan yrityksen kykyä vastata asiakkaiden tarpeisiin.

”Tadanon mobiilinosturituoteryhmien lisääminen Demagin tuotteilla parantaa maailmanlaajuista asemaamme tällä osa-alueella. Uskomme, että Zweibrückenin tuotantolaitos ja sen kansainvälinen tiimi, kuten tämänhetkinen jakeluverkostokin ovat tärkeitä liiketoimintamme menestykselle tulevaisuudessa”, lausuu Koichi Tadano, Tadanon toimitusjohtaja.

Edellinen artikkeliBell – 41 tonnia nelivedolla
Seuraava artikkeliKomatsu 895 -video