Nisula Forest ja Toyota Gazoo Racing WRT ovat tehneet sopimuksen menestyksekkään yhteistyön jatkamisesta myös kaudelle 2024.

Nisula Forest on ollut mukana Toyota Gazoo Racing WRT:n toiminnassa tallin alkumetreistä lähtien. Kaudella 2016 ja 2017 Nisula teki yhteistyötä Juho Hännisen kanssa, ja Juhon siirryttyä tallin testikuljettajaksi kauden 2017 päätteeksi, Nisula ja Toyota Gazoo Racing allekirjoittivat yhteistyösopimuksen.

”Toyota Gazoo Racing WRT:llä ja Nisula Forestilla on paljon yhteneväistä: Keski-Suomesta maailman huipulle! Olemme molemmat tiimit täynnä hyviä tyyppejä ja sisua”, iloitsee Nisula Forestin myynti- ja markkinointijohtaja Timo Savornin. ”Yhteistyösopimuksen jatko kaudelle 2024 Toyotan tehdastiimin kanssa antaa meille loistavan mahdollisuuden ottaa jälleen uusia askelia eteenpäin. Asiakkaamme ovat tunnetusti kovia rallifaneja. On mahtavaa nähdä ja seurata kuinka TGR-WRT:n tiimi on menestynyt maailmalla. Nisula on brändinä ja yrityksenä kehittynyt selkeästi yhteistyövuosien aikana”, Savornin jatkaa.

”Nisula Forest on ollut alusta asti tukemassa Toyota Gazoo Racing WRT:n toimintaa ja olemme erittäin iloisia, että yhteistyö jatkuu edelleen, sillä ralleja ei voiteta ilman tukijoukkoja” , linjaa puolestaan Toyota Gazoo Racing WRT:n tallipäällikkö Jari-Matti Latvala.

Edellinen artikkeliPasi Virta Rotatorin operatiiviseksi johtajaksi
Seuraava artikkeliPonsse Manager 2.0 kokoaa digitaaliset ratkaisut yhdelle alustalle