AaJii Maanrakennus Oy on tuore yritys, mutta taustalla on jo pitkä kokemus eritysesti ponttauksesta. Kun sopiva ehdotus yhteistyöurakoinnista tuli pöydälle, siihen tartuttiin mieluusti. Ja nyt isketään ponttia omalla Volvolla ja tutuilla Movax-vasaroilla.

Pontinlyönnillä on Suomessa pitkät perinteet niin teknologian kehityksen kuin itse työlajin osalta. Lankkua isketään maahan nykyään kiihtyvällä tahdilla. Oikeaan kohtaan ja oikea-aikaisesti tehty ponttiseinä siis paitsi ylipäätään mahdollistaa monen rakennuspaikan valmistelutyöt ja projektin toteuttamisen, se myös tehostaa maanrakennusta ja tekee työstä turvallisempaa. Tähän työhön on erikoistunut AaJii Maanrakennus Oy:n Atte Jousi, joka perusti yrityksen lankunlyömisen ympärille – muuta maanrakentamista toki unohtamatta.

Atte Jousi on touhunnut, jos nyt ei ihan koko ikäänsä, niin ainakin pitkään teräsponttien kanssa. ”Ruusunlehdellä aloitin, ja kaksi vuotta sitten siirryin GRK:lle näihin samoihin hommiin”. Kun oman yrityksen perustamisen myötä ponttikoneen hankinta tuli ajankohtaiseksi, merkkivalinta ei juuri ihmeempiä henkisiä paineja vaatinut. ”Volvo oli selvä asia.”

Lue koko juttu lehdestä! Koneurakointi 2/2021 ilmestyy 18.3.2021 ja on saatavana hyvin varustetuista Lehtipisteistä ja tilattuna!

Edellinen artikkeliMetsäkonepalvelulle Hämeen Vientiyritys 2021 -palkinto
Seuraava artikkeliCat 992 uudistui