Milwaukee lisää valikoimaansa kaksi uutta ladattavaa valaisinta. Ne ovat USB Hi-Vis -otsalamppu 360 asteen valaisualueella sekä USB-otsalamppu. Lisäksi valikoimasta löytyy myös paristokäyttöinen otsalamppu alue- ja kohdevalolla.

Ladattavien ratkaisujen voimanlähteenä käytetään Milwaukeen kompaktia REDLITHIUM USB -akkua.

Ladattava USB HI-VIS -otsalamppu

USB-ladattava Hi-Vis-otsalamppu tarjoaa näkyvyyden kaikista suunnista otsatyövalolla ja kypärän taakse jatkuvalla innovatiivisella Hi-Vis-turvavalolla. Joko jatkuvasti palavan tai vilkkuvan Hi-Vis-turvavalon ja etupuolen otsavalon ansiosta käyttäjä näkyy jopa 400 metrin päähän joka suuntaan. Etupuolen Trueview-otsalampun teho on 600 lumenia ja siinä on useampi alue- ja kohdevalotila. Otsalamppu parantaa työturvallisuutta tienvarressa, tunnelissa tai maan alla kuin myös merkinantajien ja työkoneiden lähistöllä työskentelevien työturvallisuutta. 

Otsalampun joustava nauha, silikoniotepinta ja yleistoimiset kypäräkiinnikkeet sopivat kaikenkokoisiin ja -tyyppisiin kypäriin. Viiden käyttötilan ansiosta yksi lataus riittää valmistajan mukaan koko päiväksi. Tilat ovat alue- ja kohdevalo, keskitason aluevalo, himmeä aluevalo ja kirkas kohdevalo. USB-ladattava Hi-Vis-otsalamppu on veden- ja pölynkestävä. Se kestää jopa kahden metrin pudotuksia ja hankalia työskentelyolosuhteita. 

Ladattava USB-kypärälamppu

Ladattavan USB-kypärälampun voi asettaa sekä suoraan päähän että kypärän päälle. Sen ohut 2,5 cm lamppuosa tuottaa pienestä koostaan huolimatta laajan 600 lumenin Trueview-teräväpiirtovalaistuksen. Taakse sijoitettu akku tekee kypärälampusta tasapainoisen ja kätevän ahtaissa paikoissa. Kaikenlaisiin päähineisiin sopivassa lampussa on hikeä imevä ja iholla mukavalta tuntuva mikrokuitunauha sekä kypäräkiinnikkeet kaikenlaisia kypäriä varten. 

Neljällä eri tilalla käyttäjät saavat halutessaan joko lisää valotehoa tai käyttöaikaa. Tilat ovat kirkas, keskitaso, himmeä ja virransäästö, jolloin lamppu kestää käytössä yli 25 tuntia. Veden- ja pölynkestävä lamppu kestää jopa kahden metrin pudotuksia sekä hankalimpiakin työskentelyolosuhteita.

Alkaliparistoilla toimiva otsalamppu alue- ja kohdevalolla

Uusi alkaliparistoilla toimiva otsalamppu alue- ja kohdevalolla on valmistajansa mukaan monipuolinen mutta silti kompakti ja kevyt. 450 lumenin Trueview-valaisimessa on 100 metrin kohdevalokeila ja viisi eri tilaa. Käyttäjät voivat valita kuhunkin työtehtävään sopivimman valaistuksen ja valaisutehon. Laadukas hikeä imevä mikrokuitunauha tuntuu miellyttävältä koko päivän. Lisävarusteena saatavilla kypäräkiinnikkeillä valaisimen voi kiinnittää mihin tahansa kypärään. Otsalamppu toimii kolmella AAA-paristolla.

Edellinen artikkeliUusia liikennemerkkejä ja muita uudistuksia kesäkuussa
Seuraava artikkeliProforest muuttaa Kalajoelle