40-vuotias Marakon Oy ei päässyt vallitsevan tilanteen vuoksi viettämään juhliaan, mutta yritys päätti tehdä merkittävän lahjoituksen hyvän asian tukemiseksi ojentamalla Päijät-Hämeen lastenklinikalle 40 000 euroa.

Vuonna 2021 40 vuotta täyttänyt Marakon Oy ei voinut juhlistaa merkkivuottaan suurien tapahtumien tai juhlien merkeissä, mutta merkkipaalua päätettiin silti kunnioittaa mieleenpainuvasti. Marakon Oy lahjoitti Päijät-Hämeen lastenklinikalle 1000 euroa jokaista toimintavuottaan kohden, loppusumman ollessa siis huikeat 40 000 euroa. Lastenklinikalle lahjoitus oli erittäin tärkeä, sillä sen ja muiden vastaavien muistamisten avulla voidaan rahoittaa esimerkiksi äkillisiäkin laitehankintoja.

”Sijoitamme tämän summan yleiselle lahjoitustilille, josta voimme sitten tarpeen mukaan ostaa esimerkiksi laitteita. Juuri tilasimme lahjoitusvaroilla lisää hengitysapulaitteita lastenosastolle. Lahjoitukset ovat meille iso ja tärkeä asia. Ne antavat toimintaamme joustoa”, Päijät-Hämeen keskussairaalan lastentautien ylilääkäri Mikko Lavonius kiittää lahjoitustilaisuuden yhteydessä.

Aiheeseen liittyen kannattaakin käydä lukemassa Marakon Oy:n toimitusjohtaja Kaj Koskelan jouluterveiset.

Myös Koneurakointi-lehti nostaa hattua hienosta teosta 40-vuotiaalle Marakon Oy:lle, ja toivottaa hyvää joulua sekä menestyksekästä vuotta 2022!

Edellinen artikkeliKoneurakointi 8/2021
Seuraava artikkeliKouvolan rautatie- ja maantieterminaalista rakennettu 80%