Doosan lisää tarjontaansa purkukonesektorilla, kun keskikokoluokkaan esitellään uusi DX380DM-7, 47-tonninen malli 23 metrin tappikorkeudella.

Doosan lisää valikoimiinsa kolmannen korkeapurkukoneen. DX380DM-7 jatkaa aiemmin julkistettujen DX235DM:n ja DX530DM:n sarjaa. Uudessakin koneessa täyttyvät purkukoneiden tunnusmerkit, eli 30° kallistuva ohjaamo ja korkeapurkumahdollisuus, joka tässä mallissa on tappiin mitattuna 23 metriä. Mukana on myös jopa 4,37-metriseksi hydraulisesti levitettävä alavaunu, jonka kuljetusleveys on 2,97 metriä. Järjestelmä perustuu kestovoideltuun sisäsylinterimenetelmään, jonka kerrotaan olevan hyvin vähävastuksinen ja estävän komponenttivaurioita ja kulumista käytössä. Aiempien mallien tapaan hytti on FOGS-suojin varustettu, puomistossa on turvaventtiilit ja koneessa on vakaushälytinjärjestelmä.

Puomijärjestelmä on modulaarinen ja hydraulisilla lukoilla varustettu, joten purku- ja kaivupuomiston välillä vaihto on helppoa, ja tätä varten on myös tarjolla tarvittava teline. Kaivupuomisto voidaan asentaa myös kahdella eri tavalla, joten samalla peruskoneella voidaan suorittaa kolmea eri päätyölajia. Suoralla kaivupuomistolla suurin työskentelykorkeus on 10,43 metriä. Suurin työkalupaino koneessa on 3 tonnia.

Edellinen artikkeliPonsse ja REDU mittavassa simulaattoriyhteistyössä
Seuraava artikkeliVolvo CE liittyy Open S -joukkoon