Nisula Forest Oy ja norjalainen Skogservice AS ovat allekirjoittaneet jälleenmyyntisopimuksen Nisula-tuotteiden edustuksesta.  

Norjan Siljanissa, lähellä Osloa sijaitseva, muun muassa Logset-, Malwa- ja Equus-metsäkoneita edustava Skogservie AS on solminut jälleenmyyntisopimuksen Nisula Forest Oy:n kanssa.
”Olemme erittäin innoissamme uudesta yhteistyöstämme Skogservicen kanssa. Kai Eriksenillä ja hänen tiimillään on pitkä kokemus metsäkonealalta. Siljanissa sijaitseva uusi jälleenmyyjämme takaa varmasti asiakkaidemme tyytyväisyyden Norjassa”, sanoo Timo Savornin, Nisula Forest Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja.

Skogservice aloitti Siljanissa vuonna 1984 yhdellä huoltoautolla Kai Eriksenin toimiessa Volvon ja Valmetin metsäkoneiden huoltomekaanikkona. Vuonna 1991 yrityksestä tuli Timberjackin myynti- ja palvelukumppani, ja vuonna 2002 puolestaan Ponssen myynti- ja palvelukumppani vuoteen 2012 saakka. Sen jälkeen Skogservice on toiminut tuonti-, myynti- ja jälkimarkkinointiyrityksenä useammalle tuotemerkille. Logsetin, Malwan, Equusin ja Nisulan lisäksi tuontiohjelmaan kuuluvat mm. Albach- ja Wüst-hakkurit ja Timbermax-vinssit.

Edellinen artikkeliKoneurakointi 1/2023
Seuraava artikkeliAkkukäyttökonversio T6.1-Transporteriin