Huuto.net ja Cramo lanseeraavat yhteistyössä pilottihankkeen, jossa konevuokrauspalvelu tuodaan aiempaa helpommin myös kuluttajien saataville. Huuto.netin kautta kuluttajat voivat vuokrata ammattilaistason työkaluja arjen tarpeisiin Cramon verkkovuokrauspalvelua hyödyntämällä.

”Kiertotalous kiinnostaa yhä enemmän. Pyrimme vastaamaan tähän trendiin tarjoamalla kuluttajille mahdollisuuden vuokrata Cramon laadukkaita työkaluja satunnaisiin tarpeisiin. Sen sijaan, että remontoijat ostavat halpoja työkaluja nurkkiin pölyttymään, he voivat nyt kätevästi vuokrata huipputyökalut milloin he niitä tarvitsevat”, Huuto.netin tuotekehityspäällikkö Juho Laatikainen kertoo. 

Suomessa on perinteisesti hankittu työkalut rautakaupasta jopa hyvin pieniin ja satunnaisiin käyttötarkoituksiin. Tämä on Cramon tiedotteen mukaan johtanut siihen, että kuluttajien varastot ovat täynnä hyvin vähällä käytöllä olevia työkaluja. 

”Kestävä kuluttaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Vuokraamalla koneet ja laitteet remontoija säästää kustannuksissa ja saa käyttöönsä ammattilaistason välineet. Asiakkaillamme on aina parhaat välineet jokaiseen työhön”, markkinointipäällikkö Kaisa Tiira-Vahala Cramosta toteaa.

Huuto.net-pilotti starttaa 3.6.2019, ja sen odotetaan vastaavan jatkossakin kysyntään: ”Huuto.netin kautta tapahtuva verkkovuokraus tukee Cramon omaa verkkopalvelua, joka on toiminut Cramon nettisivuilla jo muutaman vuoden. Verkkovuokraus on tullut alalle jäädäkseen” Cramolta linjataan.Edellinen artikkeliJohn Deere 1910G -video Punkaharjulta
Seuraava artikkeliSwedish Steel Prize 2019 -kilpailu on alkanut