Sveitsiläinen Anura Associates SA on julkaissut uuden Agro Tyre Pressure -sovelluksen yhteistyössä kuuden rengasvalmistajan, Bridgestonen, Continentalin, Michelinin, Nokian Renkaiden, Trelleborgin ja Vredesteinin kanssa. Sovellus pyrkii ratkaisemaan maatalousrenkaiden oikeiden rengaspaineiden löytämisen haasteita.

Kaikki rengasvalmistajat ovat yhtä mieltä siitä, että oikea paine on välttämätöntä tuotteiden parhaan suorituskyvyn ja käyttöiän takaamiseksi. Maataloudessa käytettyjen ajoneuvojen ja työvälineiden moninaisuuden vuoksi voi kuitenkin olla haastavaa mukauttaa paineita täysin oikein. Käyttäjien on määritettävä oikea paine valmistajan suositusten mukaan, ja usein tiedot löytyvät vähemmän helposti käyttöohjeesta, tuoteselosteesta, valmistajan verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä jälleenmyyjään. Asiasta tulee vielä monimutkaisempi, jos käytössä on useita rengasmerkkejä. Lopputuloksena paineet on usein laitettu vähän sinne päin, mikä voi vaikuttaa suorituskykyyn.

Agro Tyre Pressure -sovellus yhdistää markkinoiden ainoana lajissaan mainittujen kuuden rengasvalmistajan tuotetietokannat paine-, kuormitus- ja nopeustaulukoiden osalta. Älypuhelimeen ladattava sovellus tarjoaa helpon ja nopean pääsyn kaikkien näiden valmistajien eri merkkien painesuosituksiin. Valittuaan renkaiden kuorman, nopeuden, merkin ja tyypin, käyttäjä saa apua renkaiden oikeanlaisessa käytössä. Näin pyritään varmistamaan optimaalinen suorituskyky, pito, polttoainesäästö ja maaperän suojaaminen.

Suurten rengasvalmistajien välinen yhteistyö on merkittävä askel eteenpäin alalla. Sovellus tarjoaakin kätevän ratkaisun haastavaan ongelmaan. Sovellus voi vähentää väärän paineen riskiä, joka puolestaan voisi johtaa rengasvaurioihin ja suorituskyvyn heikkenemiseen. Ilmainen Agro Tyre Pressure -sovellus on nyt ladattavissa iOS:ille ja Androidille sovelluskaupoista.

Edellinen artikkeliKohonneet kustannukset ja pienempi rahoitus näkyvät kesän päällystyskilometreissä
Seuraava artikkeliNyt se on DEVELON