ALLU esitteli uuden ALLU Crusher -murskaimen viime viikolla Las Vegasissa, Conexpo/Conagg 2020 -messuilla. Markkinoille tuodaan markkinoille kolme murskainmallia, jotka sopivat 10-33-tonnisiin kaivukoneisiin. ALLU Crusher -murskaimissa on valmistajansa mukaan yksityiskohtia ja ominaisuuksia, joiden ansiosta laitteen käyttö on sujuvaa, huoltotoimet helposti toteutettavissa sekä tuottavuus työmailla paras mahdollinen. 

ALLU Crusher -murskainta voidaan käyttää myös vastakkaiseen suuntaan. Tämän ansiosta tukoksia voidaan välttää, vaikka seassa olisikin pitkiä teräskappaleita. Murskaimen leukaa voidaan käyttää molempiin suuntiin, jolloin saadaan enemmän kapasiteettia, eikä tarvetta manuaaliseen tukosten poistoon ole.  

Lopputuotteen raekoon muuttaminen käy myös ALLUn mukaan todella helposti ja nopeasti säätämällä laitteen takana sijaitsevan lukitustapin paikkaa. Lopputuotteen raekokoa voidaan säätää 16 mm ja 250 mm välillä.

Murskaimessa on ”simpukkarakenne”. Kita avautuu 180 astetta, joka mahdollistaa kulutusosien vaihdon nopeasti ja on helppoa myös kenttäolosuhteissa. 

Murskaimen kidassa on sisäänrakennettu materiaalin syöttöominaisuus, joka mahdollistaa hyvän kapasiteetin sekä helpon käynnistyksen myös täydellä kauhalla. Tämä ominaisuus minimoi myös materiaalin holvaamista.

”ALLU palvelee asiakasta. Uuden tuotesarjan ansiosta voimme nyt tarjota entistä laajemmin ratkaisuja asiakkaiden materiaalien käsittelyyn. ALLU Crusher -murskaimet mahdollistavat myös luonnonkivien ja haastavampienkin purkutöiden urakoinnin”, kertoo ALLUn myyntijohtaja Jeroen Hinnen ja jatkaa: ”Tuotesarja täydentää ALLUn tuotetarjontaa ja mahdollistaa laajemman asiakaskunnan.”

Edellinen artikkeliKomatsu Forestin uusi piste auki Jyväskylässä
Seuraava artikkeliPonsselta YT-neuvottelukutsu ja tulosvaroitus