Wihuri Oy Teknisen Kaupan W Rent sekä RealMachineryn RealRental yhdistävät vuokraustoimintansa 14.4. alkaen. Jatkossa RealRentalin sekä Teknisen Kaupan konevuokrauksen palvelut löytyvät yhden W Rent -brändin alta.

Yhdistymisen myötä W Rent -konevuokraamo tarjoaa kattavasti koneita eri toimialoille. Valikoimasta löytyvät neljän vahvan segmentin koneet: maanrakennus, maatalous, ympäristönhuolto sekä trukit ja sisälogistiikka. W Rentiltä kerrotaankin, ettei sen tarjoamaa yhtä laajaa konseptia ole aiemmin löytynyt Suomen markkinoilta maahantuojaorganisaation toimesta.

”Uudistunut W Rent -konsepti vahvistaa Wihuri Teknisen Kaupan tarjoamaa vuokramarkkinoille ja tarjoaa asiakkaalle jatkossa neljän vahvan segmentin koneet yhden katon alta. Nopea palvelu, ammattitaitoinen myyntihenkilöstö ja laadukkaat koneet ovat avaimia, joilla olemme lunastaneet asemamme alan kärkiosaajien joukossa ja nyt laajemmalla tarjonnalla pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme”, sanoo W Rentin vuokrausliiketoimintajohtaja Matti Taimisto.

Yhdistymisen myötä kalustosta löytyy yli 200 kappaletta tuoreita maanrakennuskoneita ja niiden lisälaitteita sekä esimerkiksi lähes 2000 trukkia. Laajempi valikoima eri segmentin tuotteita tarjoaa asiakkaalle helppoutta ja kustannustehokkuutta vuokraustoimintaansa, yritys viestittää.

”Strategiamme mukaisesti haluamme olla kokonaisvaltainen toimija, ja nyt olemme taas sellainen. Teemanamme on, että huonoa ei myydä tai vuokrata koskaan. Kaikki meidän merkkimme edustavat alojensa kärkeä. Wihurin ydinajatuksena on aina ollut se, että asiakkaat saa hoidettua työnsä joka päivä olosuhteista riippumatta. Mottomme ’Your works gets done everyday’ konkretisoituu W Rentin kautta entisestään. Meidän asiakaskuntamme koostuu kaikenkokoisista yrityksistä ja eri alojen yrittäjistä, joiden täytyy saada työnsä tehtyä joka päivä, hyödyntäen meidän laadukkaita vuokrakoneitamme sekä palveluitamme. Tämä ajattelumalli tuodaan entistä vahvemmin mukaan myös W Rentin toimintaan”, kertoo Teknisen Kaupan toimialajohtaja Jonne Honkanen.

W Rentillä tulee olemaan viisi kiinteää vuokraustoimipistettä: Vantaa, Lempäälä, Kuopio, Oulu ja Lieto. Näiden lisäksi koneita voi vuokrata kaikista Wihurin myyntipisteistä, koska koneita toimitetaan ympäri Suomea. W Rentillä on koko maan kattava piirihuoltoverkosto, joka on sama kuin Wihurin sekä RealMachineryn jälkimarkkinointiverkosto. 

Edellinen artikkeliMetso Outotecilta tulossa uusi sähkökäyttöisten Lokotrackien valikoima
Seuraava artikkeliKoneurakointi 3/2022