Pavlik Gold JSC on valinnut Metson murskaus- ja jauhatuslaitteet kultakaivokselleen Magadanissa Venäjällä. Pavlikin kaivos ja sen yhteydessä toimiva malminkäsittelylaitos otettiin käyttöön vuonna 2015, ja tällä hetkellä se tuottaa noin seitsemän tonnia kultaa vuodessa. Uusi laitteisto kaksinkertaistaa laitoksen malminkäsittelykapasiteetin ja lisää kullan tuotantoa.

Metson toimitus sisältää mm. esimurskainaseman, jossa on Nordberg C160 -leukamurskain, yhden semiautogeenisen myllyn ja kaksi kuulajauhinmyllyä, joiden yhteenlaskettu teho on yli 20 MW. Tilauksen arvo on noin 25 miljoonaa euroa, ja se on kirjattu Metson vuoden 2020 ensimmäiselle vuosineljännekselle. Arvioitu toimitusaika on vuoden 2021 ensimmäisen puoliskon aikana. 

”Arvostamme pitkäaikaista yhteistyötämme Pavlik Goldin kanssa”, sanoo Metson Venäjän ja CIS-alueen johtaja Alexey Muzychkin. ”Pavlik Gold on käyttänyt Metson laitteita jo usean vuoden ajan. Olemme varmoja, että saavutamme tavoitteet nopeasti, koska kummallakin yrityksellä on teknistä osaamista ja kokemusta vastaavista projekteista.”

Edellinen artikkeliKone Savotta tulee taas!
Seuraava artikkeliEco Log siirtyy F-sukupolveen